گوشی موبایل نوکیا 8 سیروکو | فرشوگاه اینترنتی تکنوکده
جدید
مشخصات کلی
نوکیا ۸ سیروکو در زمانی که عرض شد از نظر ظاهری حرفهای زیادی برای گفتن نداشت اما سختافزار خوبی که برای این گوشی در نظر گرفته شده بود آن را به یکی از گوشیهای مطرح آن روزهای بازار تبدیل کرد. نوکیا با تولید گوشی های با کیفیت ساخت بالا توانسته است جای خوبی بین رقبا پیدا کند. نسل قبلی این گوشی یعنی نوکیا 8 را میتوان رقیب جدی برای پرچمدران قبلی دانست. اما ایا این نسل هم رقیب سرسختی نیز هست ؟
تنها یک رنگ برای این گوشی در نظر گرفته شده که آن هم مشکی است قاب پشتی دستگاه از شیشه ساخته شده و فریم فلزی است. دو لنز را برای دوربین اصلی مشاهده کنید که طراحی زیر هم دارند و ساخت کارخانه زایس هستند.
در اطراف قاب پشتی خمیدگیهایی را در لبههای آن مشاهده میکنیم که به راحتتر دست گرفتن گوشی در کنار ضخامت 7.5 میلیمتری آن کمک میکند به علاوه درگاه سیم کارتها که در سمت راست گوشی قرار گرفته از دو سیم کارت همزمان پشتیبانی میکند اما متاسفانه پشتیبانی از کارت حافظه خارجی در نظر گرفته نشده.
صفحهنمایش 5.5 اینچی حدود ۸۱ درصد از قاب جلو را به خودش اختصاص داده؛ اما هیچ ناچ یا حفرهای روی آن نمیبینیم که دوربین سلفی را در خودش جای داده باشد و در عوض لبه بالایی صفحهنمایش حاشیه زیادی دارد که دوربین سلفی و سنسورها را در اینجا مشاهده میکنیم. لبههای صفحهنمایش این گوشیها حالت خمیده دارند و خمیدگی لبه صفحهنمایش به همراه خمیدگی قاب پشتی به همراه ضخامت بسیار کمی که برایش در نظر گرفته شده سبب شدهاند گوشی بسیار خوش دست باشد.
دوربین سلفی در قاب جلو سمت راست و بالای صفحهنمایش قرار گرفته در حالی که سنسورها و ال ای دی هشدار دهنده سمت چپ خروجی صدای مخاطب دیده میشوند؛ متاسفانه جک 3.5 میلیمتری صدا از این گوشی حذف شده و در قسمت پایین این گوشی تنها اسپیکر، درگاه ارتباطی تایپ سی و میکروفون اصلی را میبینیم.
صفحهنمایش در این گوشی اندازه 5.5 اینچی دارد که کیفیتی برابر ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسل برایش در نظر گرفته شده و تراکم پیکسلی این صفحهنمایش ۵۳۴ پیکسل در هر اینچ است. جنس این صفحهنمایش اولد است و ابتدای نام آن حرف P به چشم میخورد. حرف پی در اینجا نشان دهنده این است که این صفحه توسط سامسونگ ساخته نشده.
صفحه گوشی نور بسیار زیادی دارد و در حالت دستی میتوانید به میزان تابش ۴۰۰ نیتس و در حالت خودکار به میزان تابش ۶۰۰ نیتس دست پیدا کنید؛ با این روشنایی هیچ مشکلی برای مشاهده محتوا زیر نور خورشید نخواهید داشت و عمق رنگ مشکی در این صفحهنمایش بسیار زیاد است و این به لطف اولد بودن صفحه است که زمانی که قرار باشد رنگ مشکی نمایش داده شود پیکسلها خاموش میشوند و رنگها در این صفحهنمایش بسیار خوب، پویا و شفاف نمایش داده میشوند.
چیپستی که برای نوکیا ۸ سیروکو در نظر گرفته شده ساخت کوالکام است؛ این چیپست ۱۰ نانومتری اسنپدراگون ۸۳۵ نام دارد و پردازنده که روی آن دیده میشود ۸ هسته دارد که ۴ هسته آن فرکانس ۲.۵ گیگاهرتز و 4 هسته دیگرش فرکانس ۱.۸ گیگاهرتزی دارند.
حافظه رمی که روی این چیپست قرار گرفته ۶ گیگابایتی است و حافظه داخلی در نسخه ۱۲۸ گیگابایتی عرضه میشود؛ سختافزار قدرتمندی که برای این دستگاه در نظر گرفته شده سبب شده نوکیا ۸ سیروکو بتواند بازیها و برنامههای سنگین را بهراحتی اجرا کند و هیچ مشکلی در باز و بسته کردن برنامهها و سوئیچ کردن بین آنها از نظر کندی یا لک زدن وجود نخواهد داشت.
باتریای که برای این گوشی در نظر گرفته شده ظرفیت 3260 میلی آمپرساعت دارد. این باتری در استفاده معمولی یک روز بیشتر نمیتواند دوام بیاورد اما خوشبختانه پشتیبانی از شارژ سریع ۱۸ واتی یا همان شارژ سریع ۴ کوالکام برای آن در نظر گرفته شده. علاوه بر این به سبب شیشهای بودن قاب پشتی امکان شارژ وایرلسها بیسیم برای این گوشی وجود دارد و با کمک شارژ سریع میتوانید باتری گوشی را در مدت ۳۰ دقیقه تا ۴۹ درصد شارژ کنید.
سیستمعاملی که برای گوشی استفاده شده اندروید است اما نسخه اندروید وان که برای گوشیهای غیر پیکسلی عرضه شده. در صفحه قفل گوشی ویژگیای شبیه به آلویز آن را میبینیم که با نام گلنس شناخته میشود؛ این ویژگی ما را به یاد گوشیهای لومیا میاندازد در این بخش میتوانید ساعت، تماسهای از دست رفته، مسیج های خوانده نشده و چند نوتیفیکیشن دیگر را مشاهده کنید.
چند جسجر برای این گوشی در نظر گرفته شده که توسط آن میتوانید کنترل راحتتر روی گوشی خودتان داشته باشید به طور مثال با دو بار فشار دادن کلید پاور پشت سرهم دوربین فعال میشود یا اینکه میتوانید با پایین کشیدن انگشت روی سنسور اثر انگشت نوتیفیکیشن بار را باز یا بسته کنید.
سنسور اثر انگشت در قاب پشتی دستگاه زیر دو لنز دوربین قرار گرفته و محل قرارگیری اش تقریبا مناسب است و پیدا کردن آن در قاب پشتی آسان. علاوه بر این سرعت و دقت خوبی هم در این سنسور شاهدیم که به سرعت و اثرانگشت کاربرد شناسایی و قفل دستگاه را باز میکند. برای فعال کردن این سنسور نیاز به فشار هیچ کلیدی نیست و کافی است انگشت خودتان را روی آن قرار دهید تا فعال و فرآیند تشخیص اثر انگشت شروع شود.
در قاب پشتی دستگاه دو لنز برای دوربین در نظر گرفته شده است که لنز اصلی سنسور ۱۲ مگاپیکسلی دارد و اندازه دهانه دیافراگم ۱.۷۵ است؛ لنز دوم که یک لنز تلفوتو است قابلیت زوم ۲ برابر اپتیکال دارد و سنسور ۱۳ مگاپیکسلی برای آن در نظر گرفته شده. لنزها ساخت کارخانه خوشنام زایس هستند. رابط کاربری دوربین در گوشی حرف زیادی برای گفتن ندارد کلید سوئیچ کردن بین دوربین اصلی و دوربین سلفی محل مناسبی قرار نگرفته و از ویژگیهای جسجری برای بالا کشیدن و پایین کشیدن انگشت روی ویوفاندر برای سوییچ کردن بین دوربینها استفاده نشده، با این حال تعداد زیادی آیکون روی صفحه ویوفایندر دیده میشود که توسط آنها میتوانید تنظیمات دلخواه خودتان را اعمال کنید که نیاز به استفاده از بخش تنظیمات کاهش پیدا میکند.
گزینهای برای تنظیمات دستی در این منو در نظر گرفته شده که توسط آن میتوانید وایت بالانس، فوکوس، ایزو و سرعت شاتر را به صورت دستی تغییر دهید. عکسهایی که با دوربین اصلی گرفته میشوند کنتراست و جزئیات خوبی دارند؛ این عکسها کمی پررنگ ثبت میشوند اما نه تا آن اندازه که از حالت عادی خارج شوند و در نهایت رنج دینامیکی چندان خوب نیست.
در نور کم هم عملکرد دوربین نوکیا ۸ سیروکو قابل قبول است. دوربین سعی خودش را میکند تا نوردهی را افزایش دهد و بخشهای تاریک روشنتر از حالت عادی ثبت شوند. دوربین اصلی علاوه بر این توانایی ثبت عکسهای پانورامای بسیار خوبی را دارد. عکسهایی که در این حالت گرفته میشوند رزولوشن و جزئیاتشان بسیار خوب است.
در بخش تهیه عکسهای پرتره به خوبی میتوان روی این گوشی حساب باز کرد و پس زمینه به خوبی مات میشود علاوه بر اینکه تشخیص سوژه از پس زمینه کاملاً قابل قبول است.
دوربین سلفی نوکیا ۸ سیروکو سنسور ۵ مگاپیکسلی دارد که شاید به نظر بیاید که این عدد مگاپیکسلی بسیار کم است اما در نور کافی عکسهایی که توسط دوربین سلفی گرفته میشوند جزئیات خوبی دارند و رنگها بسیار دقیق و تر و تمیز تهیه میشوند. این دوربین به علاوه توانایی گرفتن عکسهای پرتره را دارد که تقریبا کارش را در این زمینه خوب انجام میدهد.
نوکیا ۸ سیروکو گوشی بدون ادعایی است. شاید همان ابتدای کار نتوانید با آن ارتباط برقرار کنید اما بعد از مدتی استفاده بدون شک به آن عادت میکنید. طراحی این گوشی خاص است و متریال خوب برایش به کار گرفته شده؛ باتری عملکرد تقریبا خوبی دارد و از شارژ سریع پشتیبانی میکند. از همه مهمتر سیستمعامل دستگاه اندروید نسخه وان است که از نظر به روزرسانی خیالتان را راحت میکند. در نهایت مهمترین بخشی که گوشی در آن ضعیف عمل کرده دوربین است که نسبت به رقبایش عملکرد سطح پایینتری دارد.
پرسش و پاسخ
سوالات خود را در مورد این محصول مطرح کنید. از طرف پشتیبانی تکنوکده به جواب خود خواهید رسید.
فعال سازی دستگاه های دارای سیم کارت، فرآیندی است که منجر به برقراری ارتباط میان دستگاه و شبکه می شود. هر شخصی می تواند به کمک سامانه همتا و با وارد کردن مشخصات مورد نیاز (شناسه IMEI دستگاه، کد فعال سازی که همراه با دستگاه خریداری شده به کاربر ارائه می شود و شماره موبایل خود) اقدام به فعال سازی یا ثبت دستگاه خود در سامانه همتا نماید.
– در صورتی که تلفن همراه قانونی باشد ولی فعال سازی نگردد، پس از اولین اتصال به شبکه های اپراتوری، پیامک هشداری از طرف سامانه همتا مبنی بر عدم فعال بودن گوشی همراه برای دارنده آن ارسال می گردد. مشتریان محترم باید پس از دریافت گوشی خریداری شده با استفاده از کد شش رقمی که با دستگاه ارسال می شود، نسبت به فعال سازی گوشی خریداری شده اقدام نمایند.
فعال سازی گوشی های همراه در سامانه همتا به دو طریق قابل انجام می باشد در ادامه به معرفی دو روش خواهیم پرداخت در روش اول می توانید با استفاده از گوشی و در روش دوم با استفاده از سایت همتا نسبت به فعال سازی گوشی خریداری شده اقدام کنید.